Wenkbrauwen

Wenkbrauwstyling en -threading

Ben je op zoek naar perfect gestylde en strak gevormde wenkbrauwen? Dan is threaden via waxen, tweezer, of touw de oplossing. Elke wenkbrauw is uniek.

Henna brows 

Voor een Verbluffend Effect!

Gewone wenkbrauwverf verft alleen je haren, maar met Henna Brows krijgt je huid ook een kleur die een vollere uitstraling geeft. Je hoeft een week lang geen potlood of poeder te gebruiken, waardoor het eenvoudiger wordt om duidelijkere en vollere wenkbrauwen te krijgen. De duur van het effect verschilt per persoon, maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de haartjes. 

Hybride verf 

De opkomst van hybride wenkbrauwen is één van de nieuwste trends binnen de wereld van wenkbrauwstyling. Met hybride wenkbrauwen worden niet alleen de haren, maar ook de huid geverfd, waardoor een mooie vorm gecreëerd kan worden. De verf is hoog gepigmenteerd en geeft een rijk en voller resultaat. In tegenstelling tot henna, blijft hybride verf veel langer zitten en is het zachter qua substantie.

Hybride verf blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen op de huid zitten en op de haren tot wel 7 weken! Het vervaagt dus niet uit de haartjes, maar groeit eruit.

Hier zijn enkele voordelen van hybride wenkbrauwen:

  • Blijft tot 7 weken op de haren zitten
  • Ideaal voor zwemmen, sauna of op vakantie
  • Geschikt voor zwangere vrouwen
  • Geen wenkbrauw make-up nodig voor een lange tijd
  • Camoufleert littekens en gaten in de wenkbrauwen
  • Zorgt voor een optisch vollere wenkbrauw met een strakke vorm.