Wimperextensions

Ontdek de verschillen tussen One by One, Volume en Mega Volume

In de afgelopen jaren zijn wimperextensions steeds populairder geworden, waardoor steeds meer mensen op zoek zijn naar informatie over dit onderwerp. Ben jij ook benieuwd wat wimperextensions zijn en wat de verschillen zijn tussen de verschillende behandelingen? Beauty by Priszy heeft alle antwoorden die je nodig hebt!

 

Wimperextensions kunnen worden onderverdeeld in drie verschillende behandelingen:

 

  • One by One
  • Russian Volume
  • Mega Volume

Leer meer over deze behandelingen en ontdek wat het beste bij jou past.

 

Behandeling voor Wimperextensions in het kort.

Tijdens onze wimperbehandeling bespreken we jouw gewenste krul, uitstraling en lengte, zodat we de perfecte look kunnen creëren die bij jou past.

De wimperextensions worden op de natuurlijke wimperharen aangebracht tijdens de behandeling, die gemiddeld twee uur duurt en geheel pijnloos is. Het opvullen van de wimpers duurt minder lang.

We nemen de nazorg aan het einde van de behandeling met je door, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je wimperextensions

 

One by one wimperextensions.

 

Laat je ogen stralen met de One by One methode en creëer een elegante en natuurlijke look! Deze techniek is perfect voor wie subtiele wimpers wil die er toch verleidelijk uitzien. Het geheim? Elke wimper krijgt een eigen extension, waardoor je wimpers langer lijken zonder dat het onnatuurlijk oogt. Deze methode is dé keuze voor mensen met lange wimpers die er graag chic en verzorgd uitzien!

 

Russian volume/ Mega volume

Creëer een Oogverblindende Look met de Volume 

Als je op zoek bent naar een glamourous uitstraling, is de Volume metwellicht het overwegen waard. Bij deze methode worden er meerdere haren op elk natuurlijk wimperhaartje geplaatst met 2 tot 15 wimperharen. Het resultaat is een weelderige, pluizige look die jouw blik intenser en voller maakt. Afhankelijk van jouw persoonlijkheid kan het resultaat subtiel of dramatisch zijn. Wanneer je op zoek bent naar net dat beetje extra, is Volume de perfecte keuze. De betoverende en intrigerende look zal je verrassen!

 

.