Spray Tan

spraytan[1]

 

 

 

 

Beauty by Priszy gelooft in dit slimme alternatief voor de zon en zonnebank.

Voordelen van spray tanning

  • Direct een gebruinde huid wat circa 5-7 dagen blijft zitten, geen wortel effect en geen vlekken
  • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
  • Bruin binnen 10 minuten
  • Diverse teint mogelijk
  • Ideaal voor feesten, bruiloften, allergieën of geen zin in dagelijkse zonnebank bezoeken
  • Gezonder dan de zonnenbank en zon

 

Beauty by Priszy werkt met het merk Sienna X.

Spray tanning is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft je circa 5-7 dagen een mooie teint. Het resultaat hangt af van je huidtype en zuurtegraad van je huid. We bieden verschillende concentraties spray tan. Hoe hoger de concentratie hoe donkerder het resultaat.

Hoe werkt de spray tan?

De werkende stof in spray tan is dihydroxyacetone (DHA) Het is een natuurlijke grondstof.  DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelf bruinend product. Deze stof laat je huid bruin lijken door de buitenste huidlaag te bruinen. DHA is een koolhydraat bestaat uit o.a. suikerbieten of suikerriet. En zijn in diverse bruinings vloeistoffen van licht, medium en donker 8% tot 14%.

Spray tan is niet giftig of schadelijk. Ben je zwanger, dan raadt Beauty by Priszy je aan het gebruik van een spray tan te overleggen met je verloskundige of dokter.

Het kan gebeuren dat de spray tan afgeeft op het haar of de kleren. Het advies is om de spray tan goed te laten drogen en losse donkere kleding te dragen.

Beauty by Priszy adviseert om de huid minimaal 24 uur voor de spray tan goed te scrubben en ontharen. Daarnaast dien je voor een behandeling geen bodylotion, deodorant en parfum te gebruiken.

Na de behandeling is het aan te raden om de huid gedurende minimaal 8 uur droog te houden, dus niet te douchen of te baden.